Ce suntem

Careerjet este un motor de căutare de joburi creat pentru a simplifica procesul de căutare a unui job pe internet. El adună o selecţie largă de oferte de joburi disponibile pe Internet într-o bază de date extinsă afişând joburi provenite de pe website-urile companiilor, agenţiilor de recrutare şi a marilor specialişti în recrutare. Folosind o interfaţă simplă, utilizatorii pot căuta în această bază de date fără a mai fi necesar să viziteze fiecare site în parte. Ofertele de joburi nu sunt găzduite de Careerjet iar utilizatorii sunt redirecționați întotdeauna către afişarea originală a jobului. Pe scurt, Careerjet este un dirijor de trafic pentru acele site-uri.
Reţeaua motorului de căutare de joburi Careerjet cuprinde peste 90 de ţări, având interfeţe separate care sunt traduse în 28 de limbi.

Tehnologia noastră

Careerjet foloseşte agenţi inteligenţi concentraţi pe un grup de computere legate în reţea care scanează web-ul pentru a identifica oferte de joburi pe internet afişate fie pe website-urile unor companii care afişează unul sau două joburi sau pe site-uri specializate în recrutare care conţin sute de joburi din diverse categorii. Acele publicaţii sunt apoi scanate în mod regulat iar joburile găsite sunt adăugate automat la indexul de joburi. Sunt scanate peste 58,000 de website-uri zilnic.

Cum să ne contactezi

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.