
Sef de tura
- București
- Permanent
- Full-time
- Experienta anterioara (constituie avantaj) in operarea unui restaurant sau intr-un rol de coordonare intr-un mediu cu volum mare de clienti (ideal, centre comerciale/mall-uri);
- Abilitati de organizare, leadership si asumare a responsabilitatii;
- Capacitate de comunicare eficienta si lucru in echipa;
- Atitudine proactiva, extroverta si orientata catre client;
- Spirit de organizare, atentie la detalii si dorinta de dezvoltare;
- Disponibilitate pentru program in ture.
- Organizarea si coordonarea activitatilor echipei pe durata turei;
- Planificarea programului de lucru si asigurarea respectarii acestuia;
- Asigurarea standardelor operationale si a calitatii serviciilor;
- Preluarea responsabilitatilor Managerului de locatie in absenta acestuia;
- Implicare directa in gestiunea stocurilor si plasarea comenzilor necesare;
- Sprijinirea echipei pentru atingerea targetelor de vanzari;
- Mobilizarea si motivarea echipei pentru o atmosfera pozitiva si productiva;
- Interactiunea constanta cu clientii pentru a asigura satisfactia acestora.