Sous Chef - Romania
A&C Global Jobs
- România
- Permanent
- Full-time
- Preluarea atributiilor Executive Chef-ului, in caz de necesitate
- Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice, inclusiv pregatirea bufetului de mic dejun conform manualului de alimentatie (ciclu de meniu).
- Asistarea Executive Chef-ului in comandarea proviziilor de alimente
- Asistarea la incarcarea si verificarea proviziilor nave
- Efectuarea inventarului lunar al proviziilor in colaborare cu Executive Chef-ul.
- Oferirea de instruire continua membrilor personalului din bucatarie
- Asistarea in organizarea, gestionarea si motivarea intregului personal din bucatarie.
- Implementarea si mentinerea standardelor si bugetelor corporative in departamentul alimentar.
- Manipularea si depozitarea corecta a tuturor stocurilor de alimente, produselor de curatare si a intregului echipament din departamentul alimentar.
- Mentinerea unei curatenii, igiene si ordine impecabile in zona bucatariei
- Implementarea unei prezente corecte, precum si a standardelor de igiena personala pentru intregul echipaj si personal din bucatarie.
- Limba engleza scris si vorbit
- Curs/training de bucatar
- 5 ani de experiența profesionala ca Sous Chef într-o locatie similara
- Independent
- Aptitudini manageriale
- Motivat
- Flexibil
- Organizat
- Loial
- Cinstit
- Obiectiv
- Rezistenta la lucrul sub presiune