Bucatar responsabil
- București
- 5.500-7.000 Lei pe lună
- Permanent
- Full-time
Responsabilitati:
Organizarea si curatenia desavarsita a bucatariei.
Comunicarea cu celelalte posturi (ajutori, ospatari) pentru o buna desfasurare a activitatii.
Cunostinte in respectarea normelor sanitare si de siguranta a alimentelor.
Respectarea programului de lucru.
Respectarea echipamentului de protectie si o tinuta corespunzatoare lucrului in bucatarie.
Cunoasterea si respectarea retetelor din bucataria romaneasca.
Folosirea ingredientelor naturale pentru a da gust mancarii.
Invatarea continua pentru a fi la curent cu noile tendinte in bucatarie fiind deschis catre noi abordari si platinguri ale preparatelor.
Respectul fata de ceilalti colegi si fata de superiorii ierarhici. Folosirea unui limbaj adecvat la locul de munca
Respectare regulamentului intern si a regulilor impuseBeneficii:
Contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariul intreg.
Salariu fix motivant, plus bonusuri in functie de performanta si tips.
Bonuri de masa.
Oportunitati de dezvoltare profesionala prin participarea la cursuri si workshopuri.
Deschidere catre propuneri si idei inovative.CaracteristiciDomeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Beneficii: bonus de performanta, tichete de masa
Anunţul Telefonic